Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

Ilmoitustaulut sisä- ja ulkokäyttöön-kopio

MainoskehyksetMainoskehys
Kääntökehys, joka mahdollistaa julisteiden ja esitteiden vaihtamisen ilman kehysten irroittamista seinältä. Käännä kehysten reunat, irrota suojamuovi ja aseta juliste kehyksiin. Kiiltämätön PVC suojamuovi suojaa julisteen pölyltä ja lialta.Suojamuovi myös suojaa säältä, mikäli käytät julistetta ulkona. Tyylikkäät alumiinikehykset. Valikoimassamme mainoskehyksiä A4 koosta A0 kokoon saakka.

Ilmoitustaulut

Tulta hylkivää materiaalia (BS 476.6 Standardi), joka kestää säännöllistä käyttöä. Tyylikkäät alumiinikehykset. Nastat sekä nuppineulat kiinnittyvät helposti ja pysyvät tiukasti. Valittavanasi on useita eri kokoja.
Lukolliset ilmoitustaulut sisäkäyttöön
Voit valita ilmoitustauluun magneettisen valkotaulupinnan, huopataulupinnan tai korkkitaulupinnan. Kaikissa näissä on lukollinen ovi, joten voit itse valita mainokset jotka laitat näkyviin ilmoitustaululle. Valittavanasi ovat koot:
4xA4: 692x532x37 mm
6xA4: 692x752x37 mm
8xA4: 692x972x37 mm
9xA4: 1000x752x37 mm 

Lukolliset ilmoitustaulut ulkokäyttöön

Kehykset alumiinia. Vaihtoehtoina voit valita metallisen taustan magneettien ja valkotaulutussien käyttöä varten tai korkkipintaisen taustan nuppineulojen ja nastojen käyttöä varten. Tauluissa on vesitiivis lukollinen turvalasiovi ja mukana toimitamme kaksi avainta.
 

 


 


 

OFITEC OY

Luoteisrinne 7
02270 ESPOO
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto