Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

JULISTEKEHYS ELI KÄÄNTÖKEHYS


Mainoskehykset, joihin voi mainoksen tai julisteen vaihtaa helposti irroittamatta kehyksiä seinästä. Käännät vain kehykset auki, irroita suojaava kalvo ja aseta mainoksesi kehyksiin. Mattapintainen pvc päällys ja alumiiniset kehykset suojaavat mainostasi pölyltä ja lialta. Valikoimassamme julistekehyksiä A4 koosta A0 kokoon saakka.

Mainoskehykset - Julistekehykset

Falcon -mainoskehys
Valitse mieleisesi mainoskehys, valittavanasi on pyöreäkulmainen tai klassinen terävempikulmainen Falcon Classic- kehys.
Molemmat sovaltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mikäli kehys tulee jatkuvaan ulkokäyttöön ja paikkaan, soka ei ole suojassa sateelta, suosittelemme vesitiivistä Classic- kehystä.

Vesitiivis Classic-kehys


Tyylikkäät vesitiiviit Classic-kehykset ovat ihanteellisia ulkokäyttöön. Ne toimivat samoin kuin muutkin kääntökehykset, mutta niissä on tiivisteet kehysten alla. Valitse sopiva mainoskehys käyttökohteesi mukaan.Vesitiivis mainoskehys


Julistekehykset jalustallaClassic mainoskehys

Julistekehykset, joihin voi mainoksen tai julisteen vaihtaa. Käännät vain kehykset auki, irrota suojaava kalvo ja aseta julisteesi kehyksiin. Korkealuokkaiset alumiiniset kehykset. Kehyksen voi kääntää sekä pysty, että vaakasuoraan. Saatavana A4 ja A3 koossa.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto