Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

Mainosliitutaulut

Myynninedistämistuotteet liikkeilleOFITEC Ravintolamaailma

A-teline, seinätaulu, silhuettitaulu, pöytäliitutaulu, pullonesittelytelineet, rajaustolpat, ulkotuhkakupit ja paljon muuta.

Tyylikäs mainos liitutaulupinnalla, mainos on helppo pestä ja kirjoittaa uudelleen. Mainostelineet on valmistettu puusta ja niissä on musta liitutaulupinta. Voit elävöittää mainostasi helposti 5:llä tauluihin käytettävällä sapluunalla.

A-telineet (katustandyt) liitutaulupinnallaOFITEC Ravintolamaailma

A-telineet on liitutaulupinallaa sopivat hyvin erityisesti ravintoloiden, terassien ja hotellien mainontaan, mutta myös kaikkien kivijalkamyymälöiden pysäytyskylteiksi.
Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, joita on helppo käyttää eivätkä ne aiheuta liitutaulupölyä.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Seinäliitutaulut - SeinämainoksetOFITEC Ravintolamaailma

Seinätauluissa on musta naarmuuntumaton liitutaulupinta. Vaihtoehtoina ovat mustat tai tiikinväriset puukehykset.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.


PöytäliitutaulutOFITEC Ravintolamaailma

Uskomattoman tyylikkäät pöytämainokset liitutaulupinnalla. Voit kirjoittaa päivittäiset ruokalistatarjoukset kuten päivän keitto tai happy hour tarjoukset pöytäliitutauluihin.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Silhuetti pöytäliitutaulutOFITEC Ravintolamaailma

Näyttävät silhuetit liitutaulupinnalla. Kiinnität asiakkaan huomion helpommin, kun mainos on kirjoitettu silhuettiin. Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, taulut on pestävissä ja mainos uudelleenkirjoitettavissa.
Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

Silhuettiliitutaulut seinälleOFITEC Ravintolamaailma

Näyttävät seinäsilhuetit liitutaulupinnalla. Kiinnität asiakkaan huomion helpommin, kun mainos on kirjoitettu silhuettiin.Voit elävöittää mainostasi helposti chalkmarker liitutaulukynillä, joita on helppo käyttää eivätkä ne aiheuta liitutaulupölyä. Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

PullonesittelytelineetOFITEC Ravintolamaailma

Tyylikäs esittelyteline liitutaulupinnalla. Ihanteellinen tuote ravintoloille, baareille ja viinin maistajaisiin. Tukeva metallijalusta. Voit elävöittää liitutaulupintaa helposti 5 liitutaulusapluunalla numeroin, kirjaimin, symbolein ja kuvin.
Katso kaikki vaihtoehdot klikkaamalla kuvaa.

Chalkmarker liitutaulukynät, sapluunat ja puhdistusaineetOFITEC Ravintolamaailma

Valitse sapluunat, joilla elävöität mainostasi liitutauluissa. Mukana kirjaimet, numerot symbolit ja hauskat kuvat. Valikoimastamme löydät chalkmarker liitutaulukynät, jotka eivät aikeuta liitupölyä ja ovat mielyttävät käyttää. Chalkmarker liitutaulukynällä voit kirjoittaa myös lasiin, peiliin, kaakeliin, muoviin ja kaikille tasaisille pinnoille.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.


Menukansiot, viinikansiot ja laskukansiotOFITEC Ravintolamaailma

Laadukas nahkajäljitelmä menukansio, väreinä musta ja viininpunainen. Kannessa sokkopainatuksena MENU. Kansiossa tuplamuovitasku, johon sopii 4 A4 paperia. Vaihtoehtona myös Menuboxi, jossa 20 kpl A4 Trendy menukansiota.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Rajaustolpat ja rajausköydetOFITEC Ravintolamaailma

Rajaustolpat joko sisäänkelautuvalla liinalla tai vaihtoehtoisesti erilliset rajaustolpat ja niihin valittavat rajausköydet.
Katso koko tuotevalikoima klikkaamalla kuvaa.

Säänkestävät tuhkakupit ulkotiloihinOFITEC Ravintolamaailma

Tukevat ja paloturvalliset tuhkakupit. Sopivat erityisesti myymälöille, ravintoloille, terasseille ja huoltoasemille. Tuhkakupin malli on itsesammuva ja se kerää turvallisesti tupakkaroskat ja vähentää tulipalon vaaraa. Helppo tyhjentää ja puhdistaa.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto