Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

Taktiikkataulut

ZipBoard -rullattavat valkotaulut

Zipboard -rullataulu on maailman ensimmäinen ja ainoa rullattava valkotaulu. Se kulkee mukana salkussa, kädessä ja jopa taskussa. Kun Zipboard -rullataulun avaa, tämä patentein suojattu valkotaulu on vahva ja helppokäyttöinen. Sinulla on aina kätevästi taulun mukana sekä tussi että pyyhin. Avoinna olevan kirjoitusalustan mitat ovat: korkeus 34,3 cm ja leveys 23,5 cm - kirjoitustilaa on siis selkeästi enemmän kuin A4 kokoisessa paperissa. Kiinni laitettuna säilytysputkeensa Zipboard -rullataulun pituus on vain noin 43 cm ja paksuus noin 5,4 cm.

Kannettava, sisäänvedettävä taktiikkataulut urheiluun

Taktiikkataulua voit pitää helposti saatavilla kentän laidalla myös kätevän vyöklipin avulla. Enää sinun ei tarvitse kuljettaa mukanasi tilaa vieviä, urheilukassista pursuavia valkotauluja!

Valmiiksipainetut taktiikkataulut lajeittain:
Jääkiekkoon, jalkapalloon, koripalloon tai lentopalloon tarkoitetut Zipboard -rullataulut ovat loistavia tuotteita valmentajille sekä peleihin että harjoituksiin. Kentällisille kannattaa hankkia omat rullataulut, jolloin pelaajat voivat yhdessä miettiä kuvioita silloin kun valmentaja ei ole paikalla. Jokainen Zipboard paketti sisältää rullataulun lisäksi yhden vyöklipin, kaksi ripustuskoukkua, yhden valkotaulutussin ja sen päässä olevan pyyhintäkumin. Zipboard -rullatauluun voimme painattaa myös joukkueenne ja/tai yhteistyökumppaneidenne logon. Tämä on hyvä mainospaikka - voitte saada joukkueellenne lisää varoja myymällä tämän mainostilan.OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat