Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

OFITEC OY - Korkein luottoluokitus AAA

Ofitec Oy - Suomen Vahvimmat yritykset 2015

Suomen Vahvimmat

Vahvan taloudellisen aseman ja kannattavuuden osoituksena Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt Ofitec Oy:lle Rating Alfa -luokituksestaan Suomen Vahvimmat 2015 -sertifikaatin. Myönnetty sertifikaatti ja diplomi ovat merkki siitä, että yritys on luotettava yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Suomen Vahvimmat –sertifikaattiin oikeutettuja ovat Asiakastiedon 7-portaisen Rating Alfan kahteen ylimpään luottoluokkaan kuuluvat yritykset, joita on noin 12 % suomalaisyrityksistä. Vaatimukset näihin luokkiin pääsemiselle ovat yrityksen erinomaiset taloudelliset tunnusluvut, yrityksen positiiviset taustatiedot ja maksukäyttäytyminen. Ofitec Oy kuuluu vuonna 2015 Rating Alfa –luokituksen korkeimpaan luokkaan.

Ofitec Oy - Korkein luottoluokitus AAA

BISNODE FINLAND OY on myöntänyt Ofitec Oy:lle parhaan mahdollisen Rating Alfa -luokituksen AAA. Rating Alfa -luottokelpoisuusluokitus esitetään kansainvälisellä seitsenportaisella kirjainluokituksella AAA - C. Lisäksi Rating Alfa analysoi viisiportaisella asteikolla yrityksen maksutapaa, taustaa ja taloudellista asemaa sekä antaa selkeän euromääräisen luottosuosituksen.

Rating Alfa kertoo yrityksen maksuhäiriöistä ennakoiden yrityksen todennäköisyyttä joutua maksuvaikeuksiin tai konkurssiin seuraavan vuoden aikana. Esimerkiksi parhaisiin luokkiin AAA tai AA+ kuuluvista yrityksistä vain yksi tuhannesta joutuu maksuvaikeuksiin tai konkurssiin seuraavan vuoden kuluessa.

Rating Alfa -luokituksen AAA on saanut Suomessa vain noin 4% kaikista yrityksistä.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat