Valkotaulut ja fläppitaulut

Laadukkaat tussitaulut kotiin ja toimistoon. Kaikki 24h toimitusajalla.

Valitse valkotaulu ja fläppitaulu käyttötarpeesi mukaan. Valikoimassamme useita pintamateriaaleja ja kehyksiä.

Lasikirjoitus
taulut

Sisustukselliset värilliset lasikirjoitustaulut.

Valkotaulun - tussitaulun hoito-ohje

Tussitaulun hoito-ohjeet

Suurin osa valkotaulujen ja fläppitaulujen käyttäjistä ei tiedä, että valkotauluja ja fläppitauluja täytyy puhdistaa pitääkseen ne tiptop -kunnossa.

Valkotaulun puhdistus ja tekstin korjaus kokouksen aikana

Käytä aina vlkotauluun kirjoitettaessa vain valkotauluille tarkoitettuja valkotaulutusseja.
Mikäli korjaat kirjoittamaasi tai piirtämääsi tekstiä, pyyhi teksti valkotaulupyyhkimellä.

Valkotaulun (tussitaulun) päivittäinen puhdistus

Puhdista tussitaulu aina kokouksen jälkeen tai viimeistään päivän päätteeksi. Näin taulusi pysyy kunnossa ja jätät taulun valmiiksi seuraavalle käyttäjälle.
Suihkuta tauluun valkotaulun yleispuhdistajaa: EveryDay Board Cleaner. Pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla, voit käyttää talouspaperia, tai tähän tarkoitukseen erikseen kehitettyä nukkaamatonta NoboClene pyyhinliinaa.

Tussitaulun viikottainen puhdistus

Puhdista tussitaulu kerran viikossa tai heti kun olet käyttänyt tauluasi paljon. Suihkuta tauluun valkotaulun yleispuhdistajaa: EveryDay Board Cleaner. Pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla, voit käyttää talouspaperia, tai tähän tarkoitukseen erikseen kehitettyä nukkaamatonta NoboClene pyyhinliinaa. Mikäli tauluun on vahingossa käytetty tauluun sopimatonta permanent tussia, suihkuta tauluun Super BoardCleaner puhdistusainetta ja pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla.

Tussitaulun kuukausittainen puhdistus

Puhdista tussitaulu kunnolla kerran kuukaudessa. Suihkuta tauluun valkotaulun uudistusainetta: Board Renovator. Uudistusaine palauttaa valkotaulupinnan uuden veroiseksi. Pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla, voit käyttää talouspaperia, tai tähän tarkoitukseen erikseen kehitettyä nukkaamatonta NoboClene pyyhinliinaa. Mikäli tauluun on vahingossa käytetty tauluun sopimatonta permanent tussia, suihkuta tauluun Super BoardCleaner puhdistusainetta ja pyyhi taulu pehmeällä pyyhinliinalla.

Kun muistat hoitaa valkotauluasi oikeilla puhdistusaineilla, voit olla varma että valkotaulusi on aina käyttövalmiina ennen seuraavaa kokousta.


OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat