Ilmoita tyylikkäästi

Ilmoitustaulut ja julistekehykset sisä- ja ulkokäyttöön.

Valikoimastamme löydät ilmoitustauluja tarpeesi mukaan sekä sisä- että ulkokäyttöön. Yhteinen tekijä niille on tyylikäs ulkoasu.

Lukollinen ilmoitustaulu

Sisä- tai ulkokäyttöön. Klikkaa ja tutustu tuotteisiin.

Ilmoita tyylikkäästi

SNAP-KEHYS - KÄÄNTÖKEHYS


Snap-kehykset, joihin voi mainoksen tai julisteen vaihtaa helposti irrottamatta kehyksiä seinästä. Käännät vain kehykset auki, irrota suojaava kalvo ja aseta mainoksesi kehyksiin. Mattapintainen pvc päällys ja alumiiniset kehykset suojaavat mainostasi pölyltä ja lialta. Valikoimassamme julistekehyksiä A5 koosta A0 kokoon saakka.

Snap-kehykset - Mainoskehykset - Julistekehykset

Falcon -mainoskehys
Valitse mieleisesi snap-kehys, valittavanasi on pyöreäkulmainen tai klassinen teräväkulmainen Classic- kehys.
Molemmat soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mikäli kehys tulee jatkuvaan ulkokäyttöön ja paikkaan, joka ei ole suojassa sateelta, suosittelemme vesitiivistä Classic- kehystä.

Kaksipuolinen Classic Snap-kehys

Soveltuu hyvin ripustettavaksi ikkunaan tai kattoon. Voit myös ripustaa useammanki kehyksen allekkain. Ripustuskoukut ovat vakiona mukana.

Vesitiivis Classic Snap-kehys


Tyylikkäät vesitiiviit Classic Snap-kehykset ovat ihanteellisia ulkokäyttöön. Ne toimivat samoin kuin muutkin snap-kehykset, mutta niissä on tiivisteet kehysten alla. Valitse sopiva snap-kehys käyttökohteesi mukaan.

Snap-kehykset jalustalla

Snap-kehykset, joihin voi mainoksen tai julisteen vaihtaa.
Käännät vain kehykset auki, irrota suojaava kalvo ja aseta julisteesi kehyksiin. Sisältää korkealuokkaiset alumiiniset kehykset. Kehyksen voi kääntää sekä pysty, että vaakasuoraan.

Saatavana A4, A3 ja A2 koossa.
Voidaan toimittaa myös led -valoilla, kysy lisää.

Snap-kehykset nopea toimitus ympäri Suomen (Helsinki, Vantaa, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Vaasa, Seinäjoki ym.

OFITEC OY

Ruosilantie 16 D
00390 HELSINKI
Puh: (09) 5868 940
ofitec@ofitec.fi

aaa-logo Suomen Vahvimmat

Valitse sivusto